száraz-nedves porszívó

Száraz-nedves porszívó a komoly szennyeződések ellen

Az ideális munkakörnyezet megteremtése érdekében nem szabad megfeledkezni a takarításról. Elvégre sokkal egészségesebb, ha a porszívó szívja helyettünk a port, és az nem a tüdőnkben rakódik le. Ha pedig valamilyen folyadék kerül a földre, akkor annak a feltakarításában is kiváló segítséget jelent a száraz-nedves porszívó.

A száraz-nedves porszívóval hatékonyabb a takarítás

Használhatunk seprűt vagy felmosót is, de az sokkal időigényesebb, körülményesebb és kevésbé hatékony, mint egy modern száraz-nedves porszívó, amely kitűnő szívóerővel és egyedülálló porszűrővel rendelkezik.

A Makita száraz-nedves porszívók nemcsak ipari környezetben, de akár egy átlagos háztartásban is hasznosnak bizonyulnak a kitűnő paramétereikből kifolyólag. Például egy olyan háztartásban, ahol vannak gyerekek vagy házi állatok, és gyakran kerül folyadék a földre, a száraz-nedves porszívó nagy terhet vehet le a vállunkról.

A foltos bútor vagy szőnyeg takarításában is nagy segítséget nyújtanak. De a Makita száraz-nedves porszívók elsősorban nem ezért számítanak a takarítógépek új generációjának, hanem azért, mert számos olyan extrával vannak felvértezve, amik kiemelik az új modelleket más gyártók termékei közül. Alkalmasak pl. a manapság népszerű shaggy szőnyegek tisztításához is.

Szerszámgéphez csatlakoztatható száraz-nedves porszívó

Betonfúrás, fa darabolás közben elég sok szállópor keletkezik, kivéve akkor, ha az adott száraz-nedves porszívó rendelkezik start/stop funkcióval. Szerszámgéphez csatlakoztatva automatikusan bekapcsol és nem engedi, hogy a keletkezett részecskék kijussanak a környezetbe.

Vásárláskor érdemes figyelembe venni azt is, hogy milyen porosztály besorolást kapott az adott modell. A porzsák nélküli kivitel különösen előnyös a gyűjtőtartály kiürítését illetően.

Továbbá gazdaságos is abból a szempontból, hogy nem kell mindig porzsákot vásárolni bele. A robosztus felépítés strapabíró kivitelről árulkodik. A száraz-nedves porszívó szívóereje lehetővé teszi akár a nagyobb törmelékek felszívását is, így akár építkezéseken is megállja a helyét.

Kettő az egyben megoldás a száraz-nedves porszívó

Nem kell külön a felmosóval vacakolni, ha valami kiömlik a földre, mivel kéznél van a száraz-nedves porszívó. A Makita esetében a Push and Clean szűrőtisztító funkcióval egy pillanat alatt megtisztítható a gép szűrője és máris folytatódhat tovább a munka. A mozgathatóság érdekében a nagyméretű kerekeken könnyedén gördülő száraz-nedves porszívóhoz különféle tartozékokat is beszerezhetünk, de ezek alapból részét képezhetik a csomagnak. Ilyen pl. a nedves tisztításhoz alkalmazható előszűrő.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Kapcsolódó bejegyzések

Írd be, amit keresel és nyomd meg az Enter billentyűt a kereséshez. A visszavonáshoz nyomd meg az ESC gombot.

Vissza az elejére